Keuzevakkenavond 2020

Afgelopen
Online via Jitsi
Zoals elk jaar zal de VVN weer een keuzevakkenavond organiseren. Wegens COVID-19 zal deze dit jaar echter online doorgaan op jitsi. De link zal tijdig gepost worden. De keuzevakkenavond is een gelegenheid voor studenten Fysica en Sterrenkunde en Ingenieurswetenschappen om meer informatie te krijgen over de keuzevakken die zij kunnen volgen zowel in de bachelor als in de master. Voor zowel de bachelor-als mastervakken zullen er vertegenwoordigers zijn: studenten die zelf in voorgaande jaren deze keuzevakken gevolgd hebben en jullie dus kunnen helpen in het maken van de keuze die het best past bij je voorkeuren.
 
De tot nu toe bevestigde sprekers die hun richting vertegenwoordigen zijn
-Philippe Smet voor Educatieve Master
-Steven Caluwaerts voor Weather and Climate Modeling
-Koen Plevoets voor Statistical Data Analysis
-Geert Verdoolaege voor Nuclear Fusion and Engineering Physics
 
Via volgende link kan je een pdf-bestand downloaden met meer concrete uitleg over de keuzevakkenavond van morgenavond.
 
De uitleg over de Educatieve Master, het postgraduaat Weather And Climate Modelling, de manama Statistical Data Analysis en de Europese master Nuclear Fusion and Engineering start om 19u via Bongo. Connecteren kan via https://bongo-eu.youseeu.com/sync-activity/invite/366222/…
Wij raden iedereen aan om ook eerst te connecteren met deze Bongo-sessie, aangezien het verloop van de rest van de avond ook daar nog eens zal uitgelegd worden. De eigenlijke keuzevakkenavond (via Jitsi, zie pdf) begint een uur later om 20u.
Stuur gerust een berichtje indien er iets niet duidelijk is!